Gratis fragt over 499 kr
Egen indensdørs pool
Egen pool
Fortrydelsesret
Dages returret
50 80 80 22

Betalinger

Dykfyn modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard, Visa. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Dykfyn krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

Det er muligt at foretage betaling via kreditkort eller MobilePay.

Konto overførsel er dog mulig ved B2B (handel med erhvervsdrivende).

Sikker betaling med kreditkort hos Dykfyn

For at du skal føle dig mest sikker når du handler hos os, har vi valgt en af Danmarks absolut bedste betalingsudbydere. PBS står for alle vores transaktioner og i samarbejde med bankerne har de udviklet nogle meget sikre betalingsmetoder.

 

Du kan hos os vælge at betale med de kort typer du finder i øverste højre hjørne. Det er blandt anden Dankort, Visakort og alle gængse kreditkort, såsom Mastercard.
 

CVC kode
Kontrolcifre giver øget sikkerhed, når du bruger betalingskort på internettet.
Når du anvender dit betalingskort på internettet, skal du opgive betalingskortets kontrolcifre sammen med kortnummer og udløbsdato. Denne ekstra kontrol er indført for at øge sikkerheden ved internetbetalinger.

 

Hvad er kontrolcifre?
Kontrolcifre er et trecifret tal - typisk de tre sidste tal i en talrække - som er trykt bag på alle Visa/Dankort og danske Eurocard og MasterCard. Indtil videre er to tredjedele af alle "rene" Dankort, altså Dankort uden Visa, ikke forsynet forsynet med kontrolcifre. Selvom du ikke har kontrolcifre på dit kort, kan du stadig handle på internettet. Men har du kontrolcifre, skal de opgives, når du bliver bedt om det. PBS International tjekker, at oplysningerne om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre er fra samme betalingskort.