Gratis fragt over 499 kr
Egen indensdørs pool
Egen pool
Fortrydelsesret
Dages returret
50 80 80 22

Fortrydelsesret

Der er 30 dages fortrydelsesfrist på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Hvis du vælger at fortryde et køb har du 30 dage til at meddele os at du ønsker at fortryde købet via mail, telefon eller lignenden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Din ordre skal sendes retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på; med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varen skal retuneres i original emballage. Hvis dette ikke er tilfælde, vil vi fradrage op i mod 25% af varens pris, da varen ikke kan sælges til fuld pris efterfølgende.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returneringen skal du selv afholde.
Ved fortrydelse tilbagebetales købesummen med fragtbeløb til kunden. (total overførte beløb)

Undtagelser fra fortrydelsesretten:
Der er ikke fortrydelsesret for aftaler om;

Fritidsaktiviteter, sportsarrangementer mv.
hvis det fremgår af aftalen, hvornår (hvilken dag eller bestemt periode) den aftalte begivenhed skal finde sted. Herunder dykkerkurser, LÆS MERE HER.


Du kan kontakte os på mail info@diving2000.dk.
I åbningstiden besvarer vi inden for 4 timer. Uden for åbningstiden besvarer vi næste dag.