Gratis fragt over 499 kr
Egen indensdørs pool
Egen pool
Fortrydelsesret
Dages returret
50 80 80 22

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres hos Dykfyn, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dykfyn.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Dykfyn på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Dykfyn, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Dykfyn. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Dykfyn er dataansvarlig. Direktøren og salgspersonale for Dykfyn har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Registrering af IP-adresse

Dit besøg ved Dykfyn registreres i en logfil. Logfilerne bruges kun til statistiske formål, og giver os et statistisk billede af antal besøgende, hvilket land de kommer fra.

Hos Dykfyn anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og for at øge brugervenligheden af sitet.