Gratis fragt over 499 kr
Egen indensdørs pool
Egen pool
Fortrydelsesret
Dages returret
50 80 80 22

Handelsvilkår

 

Indgåelse af aftale

En juridisk bindende aftale mellem dig og Diving 2000 er først indgået når du modtager en ordrefaktura pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrefaktura, er Diving 2000 berettiget til at annulere din ordre helt eller delvist f.eks. som følge af pris- og tastefejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom.


 

Fortrydelsesret

Der er 30 dages fortrydelsesfrist på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Hvis du vælger at fortryde et køb har du 30 dage til at meddele os at du ønsker at fortryde købet via mail, telefon eller lignenden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Din ordre skal sendes retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

På vores vores tilbudsvare og restpartier forbeholder vi os retten til at kun give 14 dages returret. Dette gælder Black Friday, Cyber Monday, Singles Day og andre udsalg.

Varens stand når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på; med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returneringen skal du selv afholde. 
Ved fortrydelse tilbagebetales købesummen med fragtbeløb til kunden. (total overførte beløb)

Undtagelser fra fortrydelsesretten:

Ved køb af produkter speciallavet til kunden, herunder bl.a. tørdragter og våddragter på special mål, gælder vores fortrydelsesret ikke.

Hvis et produkt er specielt modificeret til kunden, er der ingen fortrydelsesret, dog gælder stadig reklamationsret.

Der er ikke fortrydelsesret for aftaler om;
Køber du kurser aktiviteter hvor der er mindre end 14 dage til Kursusstart, bortfalder din returret.

Fritidsaktiviteter, sportsarrangementer mv.
hvis det fremgår af aftalen, hvornår (hvilken dag eller bestemt periode) den aftalte begivenhed skal finde sted. Herunder dykkerkurser.


Du kan kontakte os på mail info@diving2000.dk.
I åbningstiden besvarer vi inden for 4 timer. Uden for åbningstiden besvarer vi næste dag.

Reklamationsret

Dykfyn yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dykfyn indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Dykfyn returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

 

Dykfyn

Slipshavnsvej 8

5800 Nyborg
tlf. 66 13 00 49
Email: info@diving2000.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Diving 2000 har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger
Ingen personlige oplysninger der registreres på Dykfyn, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dykfyn.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Dykfyn på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Dykfyn, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Dykfyn. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Dykfyn er dataansvarlig. Direktøren og salgspersonale for Dykfyn har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Registrering af IP-adresse
Dit besøg ved Dykfyn registreres i en logfil. Logfilerne bruges kun til statistiske formål, og giver os et statistisk billede af antal besøgende, hvilket land de kommer fra.

Hos Dykfyn anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og for at øge brugervenligheden af sitet.